top of page

Hoitola ja henkilökunta

Terra Te Amo

LUE LISÄÄ

Terra Te Amo ekohoitola

Terra Te Amo

Ekologinen kauneus- ja hyvinvointihoitola sekä luonnonkosmetiikkamyymälä Helsingin Punavuoressa.

Terra Te Amo on syntynyt rakkaudesta luontoon ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Nimeen Terra Te Amo sisältyy tärkeä merkitys. Niin ihmiset, eläimet kuin kasvitkin omaavat latinankielisen nimen. Latinankieliset nimet kertovat paljon enemmän kuin suomalaiset vastineensa ja näillä tieteellisillä nimillä tunnetaan kaikki elollinen ympäri maailmaa. Terra Te Amo on myös latinaa ja tarkoittaa rakkautta maata kohtaan. Tämä rakkaus näkyy myös hoitolan arvoissa, työtä tehdään ekologisesti, eettisesti ja suurella sydämellä. Tämän lisäksi nimestä löytyvät myös Niinan perheenjäsenten nimikirjaimet – aina perheen lemmikkejä myöten.

 

Tuloksellisilla hoidoilla sekä luonnonmukaisilla tuotteilla ja menetelmillä vaikutetaan positiivisesti niin ihoon, kehoon kuin mieleenkin. Hellävaraiset hoidot tukevat ja vahvistavat ihon luontaista toimintaa. Kaikki hoitomme räätälöidään aina asiakkaan toiveet ja ihon tarve huomioon ottaen. Tunnelmallisesta hyvinvointihoitolasta löydät erilaiset kasvohoidot, vartalo- ja jalkahoidot, hierontaterapiat, ayurvediset hieronnat ja kasvohoidot, kausittain vaihtuvat hoidot sekä sokeroinnit.

Hoitolan yhteydessä on luonnonkosmetiikkamyymälä, josta löydät hoidoissammekin käytettävät tuotesarjat, mm. Unna Nordic, Moi Forest, Beauty Garden, Lakshmi ja Argital. Lisäksi valikoimastamme löydät myös muita hyvinvointituotteita, mm valikoiman laadukkaita ravintolisiä, luomuteetä ja ihonhoidon välineitä sekä Euca-pesuaineet kodin puhdistukseen.

Shoppailutunnit 

Luonnonkosmetiikkamyymälämme on avoinna shoppitunneilla, aina hoitojen yhteydessä sekä joustavasti sopimuksen mukaan. Shoppitunnit päivittyvät säännöllisesti Yhteystiedot -välilehdelle. Ostoksille voi myös poiketa ohikulkiessaan, hoitojen aikana en pääse avaamaan ovea, mutta muuten palvelen Sinua mielelläni. Jos haluat varmistaa ostoshetkesi, laita etukäteen viestiä tai varaa ajanvarauksesta veloitukseton 15 tai 30min Ostosaika, jolloin myymälä on avoinna juuri Sinua varten. Ajan voi varata myös soittamalla tai viestitse numerosta 044 9766 833.

Ekokosmetologi, SKY-kosmetologi Niina Heininen

2022 Abyhanga hieronta, Lakshmi Center

2021 Kasvoakupunktio, Tunnekeskus Lumpeenkukka

2020 Aromahieronta kertaus ja syventäminen, Sofikos

2019-2020 Gua Sha -koulutus, Superfiilis

2018-2019 Ayurvedisia hoitoja kasvoille ja vartalolle, Lakshmi Center

2018 Ekokauneus ja Ayurveda jatkokurssit, Sofikos

2018 Ayurveda, SKY Opisto, Helsinki

2017 EkoKauneus täydennyskoulutus, Sky Opisto, Helsinki

2016-2017 Ayurveda-hoitaja koulutuskokonaisuuksia, Harmonet, Vantaa

2016 Shiatsu& AromaTouch -koulutus, Ruotsinpyhtää

2015 Thai-akupainantahieronta, Day Spa Laguuni, Turku

2015 Aromaterapia Eve Taylorin mukaan, Eko Ego, Helsinki

2014 Ayurveda perusteita - Sattva Wellness

2013-2015 Kosmetologin perusopinnot, SKY Opisto

2007-2014 Reiki, Tasot 1-3

2008 Intialainen päähieronta, Harmonet

2023 Kasvoakupunktion kertaus, Ilontuulia

Niina Heininen

SKY- ja ekokosmetologi 

Olen Niina, Terra Te Amon perustaja ja olen toiminut kosmetologina vuodesta 2015 lähtien. Jo ennen opintojani oli selvää, että haluan työskennellä ekologisen ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan parissa. Kokonaisvaltaisen, sisältä saakka kumpuavan hyvinvoinnin, luonnonkosmetiikan ja luontaistuotteiden pariin kouluttautuminen on aikanaan tuonut apua niin oman, kuin tyttärenikin ihon haasteisiin. Osaan yhdistää vuosien varrella karttunutta osaamistani taitavasti työssäni ja kohdata asiakkaani yksilöinä, tarjoten parhaan mahdollisen hoitoelämyksen jokaiselle. Paivitän saännollisesti osaamistani mm. osallistuen tuotesarjojen valmistajien ym. koulutuksiin sekä myös uusia tietoja ja taitoja opiskellen.

bottom of page