top of page

Palvelut ja hinnasto

Terra Te Amo

LUE LISÄÄ

Terra Te Amo palvelut

Ekologisia kauneuden- ja hyvinvoinninhoitoja puhtaalla luonnonkosmetiikalla.

Tuloksellisilla hoidoilla sekä luonnonmukaisilla tuotteilla ja menetelmillä pystytään vaikuttamaan positiivisesti niin ihoon, kehoon kuin mieleenkin. Hellävaraiset hoidot tukevat ja vahvistavat ihon luontaista toimintaa. Hoitoa valitessasi tärkeää on hoitoon varattu aika, jonka puitteissa on mahdollista myös tarpeen mukaan yhdistellä muita sinua hyödyttäviä hoitomenetelmiä. Kaikkia hoitoja voi yhdistää keskenään ja lisäpalveluilla on mahdollista luoda laajempi hoitokokonaisuus. 

Kauden etuhoidot

Eri vuodenaikoina iholla on erilaiset tarpeet. Vaihtuvilla kausihoidoillamme autamme ihoa sopeutumaan ja voimaan hyvin jokaisena neljänä vuoden aikana. Kausihoidot ovat valikoituja etuhoitoja.

Hieronnat ja vartalohoidot

Laajasta hierontavalikoimastamme löydät erilaiset holistiset hierontahoidot ja -menetelmät sekä kasvoille että koko vartalolle. Hieronnoissa yhdistyy tuhansia vuosia vanha itämainen viisaus sekä moderni länsimainen osaaminen, jolla saavutetaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutuminen.

Ayurveda-hoidot

Ayurvedahoidot perustuvat tuhansia vuosia vanhaan intialaiseen viisauteen ihon- ja kehonhoidon kokonaisvaltaisuudesta. Asiakkaan toiveiden ja ihon ja kehon tarpeiden mukaan räätälöidyt hoidot hoitavat kehoa, rentouttavat mieltä ja antavat uutta energiaa.

Lisäpalvelut

Löydät palveluvalikoimastamme ripsien värjäykset, kulmien värjäykset ja muotoilun sekä muut lisäpalvelut. Saatavilla erillisinä palveluina tai lisäpalveluna hoitojen yhteydessä.

Kasvohoidot

Terra Te Amon kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia, tuloksellisia ja samalla rentouttavia. Hoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveen ja ihon tarpeen mukaan, hoitolan valikoimissa olevilla laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Terra Te Amo -hoitopaketit

Hoitopaketit on luotu hemmottelemaan ihoasi, mieltäsi ja kehoasi. Sukella aistimatkalle itämaiseen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen, nautiskele suomalaisen metsän rauhasta tai astu ranskalaisen puutarhan vehreään siimekseen.

Mikroneulaus

BTB13 Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Reiki

Reiki on lempeä, syvärentouttava hoitomuoto, joka mm. vähentää stressiä, tasapainottaa energioita ja tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää, lievittää kipuja ja rauhoittaa. Reikihoito antaa selkeyttä ja energiaa arkeen ja ajatuksiin

Jalkahoidot

Jalkahoitomme ovat perusteellisia ja samalla täydellisen rentouttavia. Hoidoissa kuoritaan jalat, hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat. Ihoa hellitään kosteuttavilla naamioilla ja voiteilla ja keveän askeleen takaa rentouttava hieronta, joka ulottuu polviin saakka.

Unna Nordic-hoidot

Elämyksellisiä hoitoja suomalaisella luonnonkosmetiikalla.

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas ihokarvojen poistomenetelmä. Sokeroinnilla saadaan myös vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon muita karvanpoistomenetelmiä tehokkaammin.

Workshopit

Terra Te Amon kasvojen Gua Sha- ja imukuppihieronta -workshopeissa opit ammattilaisen opastuksella tekemään itsellesi kasvohieronnan käyttämällä apuna gua sha -välinettä tai imukuppeja.

Kausihoidot

Kausihoidot

Eri vuodenaikoina iholla on erilaiset tarpeet. Vaihtuvilla kausihoidoillamme autamme ihoa sopeutumaan ja voimaan hyvin jokaisena neljänä vuoden aikana.

Kevät Detox Kasvoille -Syväpuhdistava Kasvohoito 75min 105€

Kuin kevätsiivous ihollesi!
Tämän hellävaraisesti, mutta tehokkaasti syväpuhdistavan hoidon jälkeen ihonhoito kotonakin on taas helpompaa. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi, kosteutetumpi ja valmis vastaanottamaan hoitotuotteet sekä kevätauringon valon. 


Kasvohoidon tarkempi sisältö räätälöidään toiveesi ja ihosi tarpeen mukaisesti. Hoito sisältää mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen ja ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Rentouttava kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta rauhoittaa sekä ihon että mielen ja viimeistelee kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen.

Jos iholla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme varaamaan ultaräänipuhdistuksen lisäpalveuna.

Kevät Detox Vartalolle 75min 105€

Aineenvaihduntaa tehokkaasti aktivoiva keväinen detox- vartalohoito.

Hoito alkaa jaloista lämpimillä pyyhkeillä ja jalkapohjan paineluilla, jonka jälkeen herätellään kehoa talviunesta puuvilla-pellavakintailla tehdyllä kuivaharjauksella. Tämä auttaa myös ihoa vastaanottamaan paremmin kosteutta sekä hoitavat öljyt. 


Kuivaharjauksen jälkeen hierotaan koko vartalo sekä käsin että imukuppeja käyttäen. Hieronta on tehokas, aktivoiva ja samalla hyvin rentouttava. Käsittely pitää aineenvaihdunnan aktiivisena vielä pitkään hoidon jälkeen, joten kannattaa muistaa myös huolehtia nesteytyksestä. 

Samana päivänä ei suositella hikiliikuntaa eikä saunaa, hoito ei myöskään sovi raskaana oleville.

Heleyttävä Gua Sha Glow Up - 70min 99€

Ihoa heleyttävä, kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito Gua Sha-käsittelyllä. 

Hoito alkaa kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään ihoa kirkastava happokuorinta. Tämän jälkeen ihoa kosteutetaan ja hellitään ihon tarpeen mukaisilla hoitovesillä ja tehoseerumeilla. Kasvot hierotaan käsin naamio-öljyseoksella, jonka jälkeen tehdään lempeä, mutta tehokkaasti ihon omia toimintoja aktivoiva gua sha -käsittely.


Äärimmäisen rentouttavan ja ihoa kirkastavan hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta herättelemään takaisin tähän hetkeen.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen minkä hoidon valitset, hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet katsotaan yhdessä ennen hoidon alkua.

 

Hoitoa valitessa tärkeintä on käytettävissä oleva aika, jonka puitteissa voimme hoitaa ihoasi. 60min hoito on hyvä valinta, jos iho kaipaa kosteutta, kirkastusta tai kevyttä puhdistusta. Perusteellisempaa puhdistusta, uudistavaa ja liftaavampaa lopputulosta etsivälle sekä pidempää rentouttavaa hierontaa kaipaavalle suosittelemme 75min tai 90min hoitoa. Pidemmät hoitoajat sopivat myös iholle, jossa on haasteita, kuten esimerkiksi reaktiivisuutta, atopiaa tai tulehduksellista aknea jne.

Kasvohoito 60|75|90min 98|110|122€

Rentouttava hoitoelämys toteutetaan aina yksilöllisesti toiveesi ja ihosi tarpeen mukaan, hoitolan valikoimissa olevilla laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio, hoitovoide), tarpeen mukaan mekaaninen tai ultraäänipuhdistus sekä kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta. Hoidon päätteeksi tehdään virkistävä pään paineluhieronta. (Jos iholla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme varaamaan 75min tai 90min kasvohoidon tai ultraäänipuhdistuksen lisäpalveluna.)

Täydellinen kasvohoito – hemmottelua päästä varpaisiin 105min 149€

Täydellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys alkaa maadoittavilla painalluksilla jalkapohjista hartioihin asti, jonka jälkeen on vuorossa rentouttava selän hieronta aromaattisella öljyllä, lämpimien kivien kera. Tämän jälkeen jatketaan kasvohoidolla, joka toteutetaan yksilöllisesti toiveittesi ja ihosi tarpeen mukaan. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio, hoitovoide), tarpeen mukaan puhdistus sekä pitkä kasvohieronta. Hoito päättyy kehoa ja mieltä virkistävään päähierontaan.

Ikuisen nuoruuden kasvohoito 90min 125€ 

Supersuosittu uutuushoito tutustumishintaan. Tehokkaasti kohottava, kiinteyttävä ja turvotusta poistava kasvohoito imukuppihieronta-/ kuivakuppauskäsittelyllä sekä pitkällä, rentouttavalla kasvojen, decolteen ja käsivarsien hieronnalla.

 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan ja hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio, voiteet), rentouttavan, kohottavan hieronnan sekä lymfakiertoa aktivoivan, ihoa ja kudosta napakoittavan käsittelyn imukupeilla. Hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon tarpeisiin - hierontatekniikkaa ja voimakkuutta säätelemällä sekä hoidossa käytettävien tuotteiden avulla hoidosta saadaan punoittavaa, jopa ärtynyttä ihoa rauhoittava tai tehokkaasti ihoa uudistava, kiinteyttävä ja kohottava. Hoidon päätteeksi tehdään virkistävä päähieronta.

 

Kuivakuppauksella -/ imukuppikäsittelyllä saadaan nopeasti näkyviä tuloksia. Pysyvämmät tulokset syntyvät säännöllisellä käsittelyllä, tätä toivovalle suosittelemme sarjahoitoa hoitolassa sekä kotona itse tehtävää hierontaa.

Gua Sha -kasvohoito 45|60|75min 85|98|100€

Kohottava, kiinteyttävä ja turvotusta poistava kasvohoito Gua Sha-käsittelyllä. Sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio, voiteet) sekä lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta.

Uplift – kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava, kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla 119€

Hoito alkaa väsyneitä jalkoja virkistävällä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös akupisteitä. Sen jälkeen vuorossa on ihoa kirkastava kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoide). Rentouttavan ja ilmettä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan kasvojen akupisteitä ja hoidon päätteeksi painellaan myös pään alueen akupisteet. Tämä hoito on todella kokonaisvaltaisesti rentouttava ja samalla lataa akut täyteen uutta virtaa, kohottaen sekä kasvonpiirteitä että mielialaa.

Nuorten kasvohoito (alle 18v) 60min 92€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus, rentouttava hartiahieronta, naamio ja hoitovoide. Hoidon yhteydessä katsotaan myös yhdessä, miten ihoa kannattaa hoitaa kotona.

Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalkahoitomme ovat perusteellisia ja samalla täydellisen rentouttavia. Hoidoissa kuoritaan jalat, hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat. Ihoa hellitään kosteuttavilla naamioilla ja voiteilla ja keveän askeleen takaa rentouttava hieronta, joka ulottuu polviin saakka. Voit halutessasi nauttia hoidon ohessa herkullisesta luomuteevalikoimastamme. Kaikki tämä tapahtuu rentoutuessasi lämmitetyllä hoitopedillä sinulle mukavimmassa asennossa.

Spa-jalkahoito 90min 115€

Kokonaisvaltainen ja rentouttava jalkahoito, joka sisältää jalkojen kuorinnan, tehokkaasti kosteuttavan ja väsyneitä jalkoja virkistävän naamion, kovettumien poiston, kynsien hoidon sekä pitkän, rentouttavan hieronnan. Hoitoon kuuluu kynsien lakkaus.

Jalkahoito 75min 92€

Kokonaisvaltainen ja rentouttava jalkahoito, joka sisältää jalkojen kuorinnan, tehokkaasti kosteuttavan ja väsyneitä jalkoja virkistävän naamion, kovettumien poiston, kynsien hoidon sekä rentouttavan hieronnan. Hoitoon kuuluu kynsien lakkaus.

Jalkahieronta 30min 55€

Väsyneitä jalkoja virkistävä hieronta, jossa hierotaan sääret polviin asti ja käsitellään jalkaterän alueen heijastepisteitä painelemalla ja hieromalla. Hoidossa voidaan halutessasi käyttää eteerisiä öljyjä.

Jalkahieronta ja kuorinta 45min 72€

Rentouttava ja väsyneitä jalkoja virkistävä hoito, jonka aikana voit levätä lämmitetyssä hoitopedissä nauttien luomuteetä. Hoidossa jalat kuoritaan ensin pehmentävällä ja siloittavalla sokerikuorinnalla. Sen jälkeen ihoa hellitään kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä ja voiteilla, hierotaan sääret polviin asti ja käsitellään jalkaterän alueen heijastepisteitä painelemalla ja hieromalla.

Vartalohoidot

Hieronnat ja vartalohoidot

Laajasta hierontavalikoimastamme löydät erilaiset holistiset hierontahoidot ja -menetelmät sekä kasvoille että koko vartalolle. Hieronnoissa yhdistyy tuhansia vuosia vanha itämainen viisaus sekä moderni länsimainen osaaminen, jolla saavutetaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutuminen.

Viiden elementin vartalohieronta 45|60|90min 80|94|119€

Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava selän, decolteen ja niska-hartiaseudun hieronta. 90min hoidossa ehditään käsittelemään koko vartalo. Viisi elementtiä tässä hoidossa muodostavat hierontaan käytettävät välineet ja menetelmät - kädet, lämpimät kivet, imukupit sekä erilaiset gua sha -välineet. Halutessasi voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä. Hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta.

Kuumakivihieronta 60|75|90min 92|109|126€

Lämpimien kivien avulla tehtävä, tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva, syvärentouttava ja puhdistava hoito.

Aromahieronta 75min 95€

Lempeä kokovartalohoito, jossa rentouttava, lymfaattinen hieronta ja eteeriset öljyt hoitavat mieltäsi ja kehoasi sekä ulkoa että sisältäpäin. Hoidolla voidaan mm. lievittää stressiä, laukaista lihasjännityksiä, virkistää, aktivoida aineenvaihduntaa jne.

Palauttava jalkojen, pään ja niska-hartiaseudun hieronta 50min 85€

Hetken pysähtyminen ja uuden energian lataus hektisen arjen keskelle. Valittuasi hoitohetkeen sinulle parhaiten sopivat hierontaöljyt, sinut peitellään lämpimään hoitopetiin. Hoidon aluksi jalat lämmitetään kompressein ja hierotaan polviin asti valitsemallasi öljysekoituksella. Niska-hartiaseudun hieronnassa käytetään samaa öljyseosta ja halutessasi voidaan käyttää myös lämpimiä kiviä tehostamaan rentouttavaa vaikutusta. Päähieronta viimeistelee rentoutumisen ja hoidon jälkeen on taas tilaa uudelle energialle.

Huom! Smartum, Epassi, Edenred hyvinvointi- ja hierontaedut käytettävissä maksuvälineenä.

Klassinen hieronta 60|90min 89|110€

Klassinen hieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito, joka auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa, avaamaan lihaskireyksiä, lievittämään kipuja ja stressiä. Halutessasi voidaan käyttää eteerisiä öljyjä ja lisäpalveluna voi valita esim lämpimät kivet, gua shan tai imukupit.

Huom! Smartum, Epassi, Edenred hyvinvointi- ja hierontaedut käytettävissä maksuvälineenä.

Intialainen päähieronta 45min 75€

Rentouttava, perinteisiä ayrvedisia hierontatekniikoita sisältävä hieronta, jonka aikana saat rentoutua selinmakuulla lämpimässä hoitopedissä. Hartiat, käsivarret ja rintakehä hierotaan öljyllä, halutessasi hoidossa voidaan käyttää eteerisiä öljyjä. Kasvojen akupisteet ja pään alue käsitellään ilman öljyä.

Terra Te Amo-hoitopaketit

Terra Te Amo-hoitopaketit

Hoitopaketit on luotu hemmottelemaan ihoasi, mieltäsi ja kehoasi. Sukella aistimatkalle itämaiseen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen, nautiskele suomalaisen metsän rauhasta tai astu ranskalaisen puutarhan vehreään siimekseen.

Metsän kosketus - kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvohoito käsihieronnalla 75min 110€

Tämä kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvohoito käsihieronnalla auttaa ihoasi valmistautumaan syksyn ja talven viimaan ja pakkasiin. Hintaan sisältyy Moi Forest -käsivoide (arvo 15€).

 

Voit tuntea metsän kosketuksen ja vaikutukset ihollasi - tunnelmallisessa kynttilänvalossa, pehmeässä lämmitetyssä hoitopedissä. Hoito alkaa jaloista; lämpimät kompressit ja jalkapohjan rentouttavat painelut auttavat jättämään kiireen taakse ja siirtymään hoidon tunnelmaan. Kasvohoidossa iholle tehdään lempeästi syväpuhdistava öljyhieronta, kuorinta sekä tarvittaessa ultraäänipuhdistus, joka myös valmistaa ihoa vastaanottamaan hoitotuotteet. Iholle kerrostetaan kosteuttavia kasvovesiä, ihon tarpeen mukaiset tehoseerumit ja hoitoöljyt, jonka jälkeen pitkä, rentouttava hieronta sulattaa jännitykset sekä hartioilta että kasvoilta. Naamion aikana myös syksyllä koville joutuva käsien iho saa kosteutusta, suojaa sekä rentouttavan hieronnan.

 

Hoidossa käytetään suomalaisesta metsästä tehonsa ammentavia, ihon luontaista toimintaa ja mikrobiomia vahvistavia tuotteita. Moi Forest tuotteiden sisältämä metsämikrobiuute tukee tutkitusi elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Kun käytät mikrobiuutetta sisältävää Moi Forest -tuotetta päivittäin, saat monipuolisen luontoaltistuksen joka antaa puolustuskyvyllesi harjoitusta. Hoidon hintaan kuuluvan Moi Forest-voiteen kanssa voit jatkaa hemmottelevia metsähetkiä kotonasi <3

Astu puutarhaan – heleyttävä kasvohoito sekä virkistävä jalkojen kuorinta ja hieronta 75min 119€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhetki, jossa puhtaat ja lempeät tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat sinut aistimatkalle Beauty Gardenin ranskalaiseen puutarhaan. Hoito alkaa kirkastavalla kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoiteet) sekä rentouttava kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta. Tämän jälkeen hoidetaan jalat pehmittävällä ja siloittavalla kuorinnalla, ihoa kosteuttavilla ja virkistävillä öljyillä ja täyteläisillä voiteilla. Pitkä, virkistävä jalkahieronta takaa kepeän askeleen matkalla puutarhasta kotiinpäin.

Lumoudu puutarhassa – kirkastava, kohottava kasvohoito ja jalkahoito 120min 169€

Lumoava hemmotteluhetki, jossa puhtaat ja lempeät tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat sinut aistimatkalle Beauty Gardenin ranskalaiseen puutarhaan. Hoito alkaa kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoiteet) sekä ihoa napakoittava, liftaava kasvohieronta. Myös niska-hartiaseutu hierotaan. Tämän jälkeen hoidetaan jalat pehmittävällä ja siloittavalla kuorinnalla, kovettumat poistetaan ja ihoa kosteutetaan virkistävillä öljyillä ja täyteläisillä voiteilla. Kynnet hoidetaan ja halutessasi lakataan. Pitkä, virkistävä jalkahieronta takaa keveän askeleen matkalla puutarhasta kotiinpäin.

Metsän sydän – rentouttava kokovartalohieronta, kohottava kasvohieronta akupainalluksin ja päähieronta 105min 145€

Tämä hoito vie sinut lempeälle matkalle metsän sydämeen. Tuotteiden rauhoittavat metsän tuoksut ja maadoittava kosketus rentouttavat koko kehon, hoitavien öljyjen ja voiteiden helliessä ihoasi kokovartalohieronnan aikana. Tämän jälkeen kasvot puhdistetaan ja niille kerrostetaan koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä, seerumeita sekä ihotyypin mukainen naamio. Kasvonpiirteitä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan myös akupisteitä, joka auttaa syventämään rentoutumista entisestään. Hoidon lopuksi virkistävä päähieronta herättelee sinut hellästi takaisin metsän syleilystä ja antaa uutta energiaa seuraaviin hetkiin.

Unna Nordic-hoidot

Unna Nordic-hoidot

Hoitopaketit on luotu hemmottelemaan ihoasi, mieltäsi ja kehoasi. Sukella aistimatkalle itämaiseen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen, nautiskele suomalaisen metsän rauhasta tai astu ranskalaisen puutarhan vehreään siimekseen.

Unna Nordic Metsäelämys 75min 125€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidon aluksi tehdään rentouttava selän hieronta, jossa käytetään halutessasi myös lämpimiä kiviä. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeita.. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.

Unna Nordic Metsäkylpy 90min 139€

Unna Nordic Metsäkylpy on ylellinen vartalokuorinnan ja kokovartalohieronnan sisältävä hoito. Lämmin ja pehmeä hoitopeti, metsän aistikas tuoksumaailma, rauhoittava musiikki, hierovat levitystekniikat ja unen rajamaille vievät hierontaotteet luovat yhtenäisen kokonaisuuden. Kotimaista mesimarjaa ja lempeitä sokerirakeita sisältävä kuorinta sulaa iholle jättäen sen silkkisen sileäksi. Hieronnassa käytettävät luonnonöljyt sekä täyteläinen naamio kosteuttavat ja ravitsevat, ja rentouttava hieronta hellii niin ihoa, kehoa kuin mieltäkin. Hoito sopii myös herkkäihoisille. Raskaana oleville tätä hoitoa ei suositella.

Ayurveda-hoidot

Ayurveda-hoidot

Ayurvedahoidot perustuvat tuhansia vuosia vanhaan intialaiseen viisauteen ihon- ja kehonhoidon kokonaisvaltaisuudesta. Asiakkaan toiveiden ja ihon ja kehon tarpeiden mukaan räätälöidyt hoidot hoitavat kehoa, rentouttavat mieltä ja antavat uutta energiaa.

Intialainen jalka- ja käsihieronta 90min 129€

Ayurvedinen refleksologia/-hieronta. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös käsien ja jalkojen marmapisteitä.

Intialainen jalkahieronta 60min 89€

Ayurvedinen jalkarefleksologia eli padabhyanga-hoito muodostuu erilaisista jalkaterän hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös jalkaterän marmapisteitä.

Intialainen käsihieronta 30min 55€

Ayurvedinen käsirefleksologia/-hieronta l. hasta abhyanga. Hoito muodostuu erilaisista hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös käden marmapisteitä.

Ayurvedinen kasvohoito marmahieronnalla 105min 149€

Kokonaisvaltaisesti ihoa, kehoa ja mieltä hellivä hoito alkaa rentouttavalla selän ja jalkojen hieronnalla, jossa käsitellään myös marmapisteitä. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä naamio ja hoitovoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hierotaan myös pää ja niska-hartiaseutu . Ayurvediset hoitotuotteet, hierontatekniikat ja -öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen kehotyypin ja hoitohetken tilan mukaan.

Ayurvedinen kasvohoito 60|90min 98|129€

Rentouttava, ihoa ja mieltä kirkastava hoito alkaa lyhyellä, virkistävällä jalkojen paineluhieronnalla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä naamio ja hoitovoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hierotaan myös pää ja niska-hartiaseutu . Ayurvediset hoitotuotteet, hierontatekniikka ja -öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen kehotyypin ja hoitohetken tilan mukaan.

Kohottava ja katsetta kirkastava silmänympäryshoito 58€|35€ muun palvelun yhteydessä

Pehmeä hieronta korjaa elämän jälkiä ja viilentävä naamio poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion vaikuttaessa mieli rentoutuu päähieronnassa. Hoidon täydentää raikkaan kylmillä kristalleilla tehty silmänympärys- ja otsan alueen käsittely. 

Mikroneulaus

Mikroneulaus

BTB13 Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

 

Yhdistettynä patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Kertahoito heleyttää ja syväkosteuttaa ihoa, parhaat tulokset saadaan aikaan 3-6 kerran sarjahoidolla.

Mikroneulaus 1. kerta 75min 148€

Mikroneulaus jatkokerrat 75min 135€

Sokeroinnit

Sokeroinnit

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Sokerointi - Brasilialainen 78€ 1. kerta | 65€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Bikinilinja 40€ 1. kerta | 35€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Bikinilinja laaja 49€ 1. kerta | 45€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Kainalot 30€ 1. kerta | 25€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Sääret tai reidet 49€ | 45€ huolto (max 5vk väli)

Sokerointi - Kasvot (sis. huuli, leuka, posket) 32€ | 15€ (lisäpalveluna)

Sokerointipaketti - Sääret, reidet, brasilialainen, kainalot 155€

Sokerointipaketti - Sääret, brasilialainen, kainalot 125€

Sokerointipaketti - Sääret, bikini, kainalot 99€

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut toteutetaan lisäpalveluna hoitojen yhteydessä.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 39€ (muun palvelun yhteydessä 30€)

Kulmien värjäys ja muotoilu | Ripsien värjäys 30€ (muun palvelun yhteydessä 30€)

Hieronta lämpimillä kivillä muun palvelun yhteydessä 10min 15€

Jalkahieronta muun palvelun yhteydessä 30min 30€

Käsihieronta muun palvelun yhteydessä 15min 20€

Selän hieronta muun palvelun yhteydessä 15min 20€

Kasvojen imukuppihieronta muun palvelun yhteydessä 30min 35€

Kasvojen imukuppihieronta muun palvelun yhteydessä 15min 20€

Gua Sha-hieronta muun palvelun yhteydessä 15min 20€

Kohottava ja katsetta kirkastava silmänympäryshoito muun palvelun yhteydessä 30min 35€

Ultraäänipuhdistus muun palvelun yhteydessä 15min 15€

Huuli- ja leukakarvojen sokerointi muun palvelun yhteydessä 15min 15€

Imukuppi workshop

Workshopit

Imukuppi- tai Gua Sha -workshop 1,5-2h 45€

Terra Te Amon kasvojen imukuppihieronta ja Gua Sha -workshopissa opit ammattilaisen opastuksella tekemään itsellesi kasvohieronnan käyttämällä imukuppeja tai gua sha -välinettä.

 

Kasvojen imukuppihieronta sopii lähes kaikille, mutta ei jokaiselle samanlaisena - hierontatekniikkaa ja voimakkuutta säätelemällä sekä oikeanlaisten tuotteiden avulla hoidosta on mahdollista saada punoittavaa, jopa ärtynyttä ihoa rauhoittava tai tehokkaasti turvotusta poistava ja kohottava. Näkyviä tuloksia saa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja säännöllinen hieronta auttaa tekemään tuloksista pysyviä. Samoin Gua Sha -välineillä pystytään vaikuttamaan tehokkaasti niin ihoon kuin sidekudokseen, aineenvaihduntaan ja lymfanestekiertoonkin. 

Workshopissa kerrotaan Gua Shan tai imukuppihieronnan periaatteista ja tekniikoista yleisesti sekä opetellaan kädestä pitäen tekemään hierontaa itselleen. Samalla katsotaan yksilöllisesti, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon juuri sinun ihosi kohdalla. Teemme kasvoille kevyen puhdistuksen ja valitsemme sopivat hoitotuotteet ihon tarpeen mukaan.

Imukuppi -workshopissa saat käyttämäsi imukupit mukaan kotiinviemisiksi.

Gua Sha -workshopissa voit kokeilla erilaisia välineitä ja halutessasi ostaa itsellesi oman Gua Shan.

 

Workshopit vetää Terra Te Amon omistaja, ekokosmetologi Niina Heininen, jolla on kymmenen vuoden kokemus imukuppien käytöstä osana ihonhoitoa sekä vuodesta 2017 kokemusta Gua Sha -kasvohoitojen tekemisestä.

Varaukset ja workshop-tiedustelut voit tehdä sähköpostitse info@terrateamo.fi tai viestillä Instagram-tilimme kautta.

 

Järjestämme workshopeja myös yksityistilaisuuksina. Kerää itsellesi 3-5 hengen porukka, laita viestiä ja sovitaan teille oma hetki hoitolalla. Workshopit ovat olleet suosittuja ohjelmanumeroita myös osana työpaikan tyky-päivää.

Seuraavat workshopit:

Imukuppi-workshopit

Pe 12.4. klo 16

To  9.5. klo 14 (helatorstai)

La 18.5. klo 14.30

Gua Sha -workshopit

La 27.4. klo 14

Ti 21.5. klo 16.30

To 18.4. klo 17 toiveen mukaan joko Gua Sha tai Imukuppi -workshop.

Reiki

Reiki

Reiki on lempeä, syvärentouttava hoitomuoto, joka mm. vähentää stressiä, tasapainottaa energioita ja tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää, lievittää kipuja ja rauhoittaa. Reikihoito antaa selkeyttä ja energiaa arkeen ja ajatuksiin

Reiki 60min 75€

bottom of page