top of page

Palvelut ja hinnasto

Terra Te Amo

LUE LISÄÄ

Terra Te Amo palvelut

Ekologisia kauneuden- ja hyvinvoinninhoitoja puhtaalla luonnonkosmetiikalla.

Tuloksellisilla hoidoilla sekä luonnonmukaisilla tuotteilla ja menetelmillä pystytään vaikuttamaan positiivisesti niin ihoon, kehoon kuin mieleenkin. Hellävaraiset hoidot tukevat ja vahvistavat ihon luontaista toimintaa. Hoitoa valitessasi tärkeää on hoitoon varattu aika, jonka puitteissa on mahdollista myös tarpeen mukaan yhdistellä muita sinua hyödyttäviä hoitomenetelmiä. Kaikkia hoitoja voi yhdistää keskenään ja lisäpalveluilla on mahdollista luoda laajempi hoitokokonaisuus. 

Kasvohoidot

Terra Te Amon kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia, tuloksellisia ja samalla rentouttavia. Hoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveen ja ihon tarpeen mukaan, hoitolan valikoimissa olevilla laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Terra Te Amo -hoitopaketit

Hoitopaketit on luotu hemmottelemaan ihoasi, mieltäsi ja kehoasi. Sukella aistimatkalle itämaiseen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen, nautiskele suomalaisen metsän rauhasta tai astu ranskalaisen puutarhan vehreään siimekseen.

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas ihokarvojen poistomenetelmä. Sokeroinnilla saadaan myös vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon muita karvanpoistomenetelmiä tehokkaammin.

Jalkahoidot

Jalkahoitomme ovat perusteellisia ja samalla täydellisen rentouttavia. Hoidoissa kuoritaan jalat, hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat. Ihoa hellitään kosteuttavilla naamioilla ja voiteilla ja keveän askeleen takaa rentouttava hieronta, joka ulottuu polviin saakka.

Kausihoidot

Eri vuodenaikoina iholla on erilaiset tarpeet. Vaihtuvilla kausihoidoillamme autamme ihoa sopeutumaan ja voimaan hyvin jokaisena neljänä vuoden aikana.

Ripset ja kulmat

Löydät palveluvalikoimastamme ripsien värjäykset, kulmien värjäykset ja muotoilun. Saatavilla erillisinä palveluina tai lisäpalveluna hoitojen yhteydessä.

Hieronnat

Laajasta hierontavalikoimastamme löydät erilaiset holistiset hierontahoidot ja -menetelmät sekä kasvoille että koko vartalolle. Hieronnoissa yhdistyy tuhansia vuosia vanha itämainen viisaus sekä moderni länsimainen osaaminen, jolla saavutetaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutuminen.

Ayurveda-hoidot

Ayurvedahoidot perustuvat tuhansia vuosia vanhaan intialaiseen viisauteen ihon- ja kehonhoidon kokonaisvaltaisuudesta. Asiakkaan toiveiden ja ihon ja kehon tarpeiden mukaan räätälöidyt hoidot hoitavat kehoa, rentouttavat mieltä ja antavat uutta energiaa.

Reiki

Reiki on lempeä, syvärentouttava hoitomuoto, joka mm. vähentää stressiä, tasapainottaa energioita ja tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää, lievittää kipuja ja rauhoittaa. Reikihoito antaa selkeyttä ja energiaa arkeen ja ajatuksiin.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen minkä hoidon valitset, hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet katsotaan yhdessä ennen hoidon alkua.

 

Hoitoa valitessa tärkeintä on käytettävissä oleva aika, jonka puitteissa voimme hoitaa ihoasi. 60min hoito on hyvä valinta, jos iho kaipaa kosteutta, kirkastusta tai kevyttä puhdistusta. Perusteellisempaa puhdistusta, uudistavaa ja liftaavampaa lopputulosta etsivälle sekä pidempää rentouttavaa hierontaa kaipaavalle suosittelemme 75min tai 90min hoitoa. Pidemmät hoitoajat sopivat myös iholle, jossa on haasteita, kuten esimerkiksi reaktiivisuutta, atopiaa tai tulehduksellista aknea jne.

Kasvohoito 60|75|90min 98|110|115€

Rentouttava hoitoelämys toteutetaan aina yksilöllisesti toiveesi ja ihosi tarpeen mukaan, hoitolan valikoimissa olevilla laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio, hoitovoide), tarpeen mukaan mekaaninen tai ultraäänipuhdistus sekä kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta. Hoidon päätteeksi tehdään virkistävä pään paineluhieronta. (Jos iholla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme varaamaan 75min tai 90min kasvohoidon tai ultraäänipuhdistuksen lisäpalveluna.)

Täydellinen kasvohoito – hemmottelua päästä varpaisiin 105min 149,00€

Täydellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys alkaa maadoittavilla painalluksilla jalkapohjista hartioihin asti, jonka jälkeen on vuorossa rentouttava selän hieronta aromaattisella öljyllä, lämpimien kivien kera. Tämän jälkeen jatketaan kasvohoidolla, joka toteutetaan yksilöllisesti toiveittesi ja ihosi tarpeen mukaan. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio, hoitovoide), tarpeen mukaan puhdistus sekä pitkä kasvohieronta. Hoito päättyy kehoa ja mieltä virkistävään päähierontaan.

Gua Sha -kasvohoito 45|60|75min 85|98|100€

Kohottava, kiinteyttävä ja turvotusta poistava kasvohoito Gua Sha-käsittelyllä. Sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio, voiteet) sekä lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta.

Ayurvedinen kasvohoito 90min 129€

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava hoito alkaa lämpimillä jalkakompresseilla sekä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös marmapisteitä. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä naamio ja hoitovoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hierotaan myös pää ja niska-hartiaseutu . Ayurvediset hoitotuotteet, hierontatekniikat ja -öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen kehotyypin ja hoitohetken tilan mukaan.

Nuorten kasvohoito (alle 18v) 60min 92€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus, rentouttava hartiahieronta, naamio ja hoitovoide. Hoidon yhteydessä katsotaan myös yhdessä, miten ihoa kannattaa hoitaa kotona.

Uplift – kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava, kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla 119€

Hoito alkaa väsyneitä jalkoja virkistävällä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös akupisteitä. Sen jälkeen vuorossa on ihoa kirkastava kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoide). Rentouttavan ja ilmettä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan kasvojen akupisteitä ja hoidon päätteeksi painellaan myös pään alueen akupisteet. Tämä hoito on todella kokonaisvaltaisesti rentouttava ja samalla lataa akut täyteen uutta virtaa, kohottaen sekä kasvonpiirteitä että mielialaa.

Kasvolymfa 60min 89€

Kohottava ja virkistävä kasvojen lymfahieronta. Rentouttaa, vilkastuttaa imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Hoitoon sisältyy myös alkupuhdistus sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumi, naamio, hoitovoide).

Kristalli silmänympäryshoito 58€|35€ muun hoidon yhteydessä

Pehmeä hieronta korjaa elämän jälkiä ja viilentävä naamio poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion vaikuttaessa mieli rentoutuu päähieronnassa. Hoidon täydentää raikkaan kylmillä kristalleilla tehty silmänympärys- ja otsan alueen käsittely.

Mikroneulaus 148€ 1. kerta | 135€ jatkokerrat

BTB13 Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Kertahoito heleyttää ja syväkosteuttaa ihoa, parhaat tulokset saadaan aikaan 3-6 kerran sarjahoidolla.

Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalkahoitomme ovat perusteellisia ja samalla täydellisen rentouttavia. Hoidoissa kuoritaan jalat, hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat. Ihoa hellitään kosteuttavilla naamioilla ja voiteilla ja keveän askeleen takaa rentouttava hieronta, joka ulottuu polviin saakka. Voit halutessasi nauttia hoidon ohessa herkullisesta luomuteevalikoimastamme. Kaikki tämä tapahtuu rentoutuessasi lämmitetyllä hoitopedillä sinulle mukavimmassa asennossa.

Spa-jalkahoito 90min 115€

Kokonaisvaltainen ja rentouttava jalkahoito, joka sisältää jalkojen kuorinnan, tehokkaasti kosteuttavan ja väsyneitä jalkoja virkistävän naamion, kovettumien poiston, kynsien hoidon sekä pitkän, rentouttavan hieronnan. Hoitoon kuuluu kynsien lakkaus.

Jalkahoito 75min 92€

Kokonaisvaltainen ja rentouttava jalkahoito, joka sisältää jalkojen kuorinnan, tehokkaasti kosteuttavan ja väsyneitä jalkoja virkistävän naamion, kovettumien poiston, kynsien hoidon sekä rentouttavan hieronnan. Hoitoon kuuluu kynsien lakkaus.

Jalkahieronta 30min 55€

Väsyneitä jalkoja virkistävä hieronta, jossa hierotaan sääret polviin asti ja käsitellään jalkaterän alueen heijastepisteitä painelemalla ja hieromalla. Hoidossa voidaan halutessasi käyttää eteerisiä öljyjä.

Jalkahieronta ja kuorinta 45min 72€

Rentouttava ja väsyneitä jalkoja virkistävä hoito, jonka aikana voit levätä lämmitetyssä hoitopedissä nauttien luomuteetä. Hoidossa jalat kuoritaan ensin pehmentävällä ja siloittavalla sokerikuorinnalla. Sen jälkeen ihoa hellitään kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä ja voiteilla, hierotaan sääret polviin asti ja käsitellään jalkaterän alueen heijastepisteitä painelemalla ja hieromalla.

Hieronnat

Hieronnat

Laajasta hierontavalikoimastamme löydät erilaiset holistiset hierontahoidot ja -menetelmät sekä kasvoille että koko vartalolle. Hieronnoissa yhdistyy tuhansia vuosia vanha itämainen viisaus sekä moderni länsimainen osaaminen, jolla saavutetaan kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutuminen.

Aromahieronta 75min 95€

Lempeä kokovartalohoito, jossa rentouttava, lymfaattinen hieronta ja eteeriset öljyt hoitavat mieltäsi ja kehoasi sekä ulkoa että sisältäpäin. Hoidolla voidaan mm. lievittää stressiä, laukaista lihasjännityksiä, virkistää, aktivoida aineenvaihduntaa jne.

Kuumakivihieronta 60|75|90min 92|109|126€

Lämpimien kivien avulla tehtävä, tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva, syvärentouttava ja puhdistava hoito.

Viiden elementin vartalohieronta 45|60|90min 80|94|119€

Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava selän, decolteen ja niska-hartiaseudun hieronta. 90min hoidossa ehditään käsittelemään koko vartalo. Viisi elementtiä tässä hoidossa muodostavat hierontaan käytettävät välineet ja menetelmät - kädet, lämpimät kivet, imukupit sekä erilaiset gua sha -välineet. Halutessasi voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä. Hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta.

Klassinen hieronta 60min 89€

Klassinen hieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito, joka auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa, avaamaan lihaskireyksiä, lievittämään kipuja ja stressiä. Halutessasi voidaan käyttää eteerisiä öljyjä ja lisäpalveluna voi valita esim lämpimät kivet, gua shan tai imukupit.

Uplift – kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava, kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla 119€

Hoito alkaa väsyneitä jalkoja virkistävällä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös akupisteitä. Sen jälkeen vuorossa on ihoa kirkastava kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoide). Rentouttavan ja ilmettä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan kasvojen akupisteitä ja hoidon päätteeksi painellaan myös pään alueen akupisteet. Tämä hoito on todella kokonaisvaltaisesti rentouttava ja samalla lataa akut täyteen uutta virtaa, kohottaen sekä kasvonpiirteitä että mielialaa.

Intialainen päähieronta 45min 75€

Rentouttava, perinteisiä ayrvedisia hierontatekniikoita sisältävä hieronta, jonka aikana saat rentoutua selinmakuulla lämpimässä hoitopedissä. Hartiat, käsivarret ja rintakehä hierotaan öljyllä, halutessasi hoidossa voidaan käyttää eteerisiä öljyjä. Kasvojen akupisteet ja pään alue käsitellään ilman öljyä.

Jalkahieronta muun palvelun yhteydessä +30min 30€

Käsihieronta muun palvelun yhteydessä +30min 30€

Terra Te Amo-hoitopaketit

Terra Te Amo-hoitopaketit

Hoitopaketit on luotu hemmottelemaan ihoasi, mieltäsi ja kehoasi. Sukella aistimatkalle itämaiseen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen, nautiskele suomalaisen metsän rauhasta tai astu ranskalaisen puutarhan vehreään siimekseen.

Täydellinen kasvohoito – hemmottelua päästä varpaisiin 105min 149€

Täydellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys alkaa maadoittavilla painalluksilla jalkapohjista hartioihin asti, jonka jälkeen on vuorossa rentouttava selän hieronta aromaattisella öljyllä, lämpimien kivien kera. Tämän jälkeen jatketaan kasvohoidolla, joka toteutetaan yksilöllisesti toiveesi ja ihon tarpeen mukaan. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio, hoitovoide), tarpeen mukaan puhdistus sekä pitkä kasvohieronta. Hoito päättyy kehoa ja mieltä virkistävään päänhierontaan.

Uplift – kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla 75min 119€

Hoito alkaa väsyneitä jalkoja virkistävällä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös akupisteitä. Sen jälkeen vuorossa on ihoa kirkastava kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoide). Rentouttavan ja ilmettä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan kasvojen akupisteitä ja hoidon päätteeksi painellaan myös pään alueen akupisteet. Tämä hoito on todella kokonaisvaltaisesti rentouttava ja samalla lataa akut täyteen uutta virtaa, kohottaen sekä kasvonpiirteitä että mielialaa.

Astu puutarhaan – heleyttävä kasvohoito sekä virkistävä jalkojen kuorinta ja hieronta 75min 119€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhetki, jossa puhtaat ja lempeät tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat sinut aistimatkalle Beauty Gardenin ranskalaiseen puutarhaan. Hoito alkaa kirkastavalla kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoiteet) sekä rentouttava kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta. Tämän jälkeen hoidetaan jalat pehmittävällä ja siloittavalla kuorinnalla, ihoa kosteuttavilla ja virkistävillä öljyillä ja täyteläisillä voiteilla. Pitkä, virkistävä jalkahieronta takaa kepeän askeleen matkalla puutarhasta kotiinpäin.

Lumoudu puutarhassa – kirkastava, kohottava kasvohoito ja jalkahoito 120min 169€

Lumoava hemmotteluhetki, jossa puhtaat ja lempeät tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat sinut aistimatkalle Beauty Gardenin ranskalaiseen puutarhaan. Hoito alkaa kasvohoidolla, johon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kuorinta, kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoiteet) sekä ihoa napakoittava, liftaava kasvohieronta. Myös niska-hartiaseutu hierotaan. Tämän jälkeen hoidetaan jalat pehmittävällä ja siloittavalla kuorinnalla, kovettumat poistetaan ja ihoa kosteutetaan virkistävillä öljyillä ja täyteläisillä voiteilla. Kynnet hoidetaan ja halutessasi lakataan. Pitkä, virkistävä jalkahieronta takaa keveän askeleen matkalla puutarhasta kotiinpäin.

Metsän sydän – rentouttava kokovartalohieronta, kohottava kasvohieronta akupainalluksin ja päähieronta 105min 145€

Tämä hoito vie sinut lempeälle matkalle metsän sydämeen. Tuotteiden rauhoittavat metsän tuoksut ja maadoittava kosketus rentouttavat koko kehon, hoitavien öljyjen ja voiteiden helliessä ihoasi kokovartalohieronnan aikana. Tämän jälkeen kasvot puhdistetaan ja niille kerrostetaan koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä, seerumeita sekä ihotyypin mukainen naamio. Kasvonpiirteitä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan myös akupisteitä, joka auttaa syventämään rentoutumista entisestään. Hoidon lopuksi virkistävä päähieronta herättelee sinut hellästi takaisin metsän syleilystä ja antaa uutta energiaa seuraaviin hetkiin.

Kausihoidot

Kausihoidot

Eri vuodenaikoina iholla on erilaiset tarpeet. Vaihtuvilla kausihoidoillamme autamme ihoa sopeutumaan ja voimaan hyvin jokaisena neljänä vuoden aikana.

Metsän kosketus - kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvohoito käsihieronnalla 75min 110€

Tämä kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvohoito käsihieronnalla auttaa ihoasi valmistautumaan syksyn ja talven viimaan ja pakkasiin. Hintaan sisältyy Moi Forest -käsivoide (arvo 15€).

 

Voit tuntea metsän kosketuksen ja vaikutukset ihollasi - tunnelmallisessa kynttilänvalossa, pehmeässä lämmitetyssä hoitopedissä. Hoito alkaa jaloista; lämpimät kompressit ja jalkapohjan rentouttavat painelut auttavat jättämään kiireen taakse ja siirtymään hoidon tunnelmaan. Kasvohoidossa iholle tehdään lempeästi syväpuhdistava öljyhieronta, kuorinta sekä tarvittaessa ultraäänipuhdistus, joka myös valmistaa ihoa vastaanottamaan hoitotuotteet. Iholle kerrostetaan kosteuttavia kasvovesiä, ihon tarpeen mukaiset tehoseerumit ja hoitoöljyt, jonka jälkeen pitkä, rentouttava hieronta sulattaa jännitykset sekä hartioilta että kasvoilta. Naamion aikana myös syksyllä koville joutuva käsien iho saa kosteutusta, suojaa sekä rentouttavan hieronnan.

 

Hoidossa käytetään suomalaisesta metsästä tehonsa ammentavia, ihon luontaista toimintaa ja mikrobiomia vahvistavia tuotteita. Moi Forest tuotteiden sisältämä metsämikrobiuute tukee tutkitusi elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Kun käytät mikrobiuutetta sisältävää Moi Forest -tuotetta päivittäin, saat monipuolisen luontoaltistuksen joka antaa puolustuskyvyllesi harjoitusta. Hoidon hintaan kuuluvan Moi Forest-voiteen kanssa voit jatkaa hemmottelevia metsähetkiä kotonasi <3

Ikuisen nuoruuden kasvohoito 90min 119e 

Supersuosittu uutuushoito tutustumishintaan. Tehokkaasti kohottava, kiinteyttävä ja turvotusta poistava kasvohoito imukuppihieronta-/ kuivakuppauskäsittelyllä sekä pitkällä, rentouttavalla kasvojen, decolteen ja käsivarsien hieronnalla.

 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan ja hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio, voiteet), rentouttavan, kohottavan hieronnan sekä lymfakiertoa aktivoivan, ihoa ja kudosta napakoittavan käsittelyn imukupeilla. Hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon tarpeisiin - hierontatekniikkaa ja voimakkuutta säätelemällä sekä hoidossa käytettävien tuotteiden avulla hoidosta saadaan punoittavaa, jopa ärtynyttä ihoa rauhoittava tai tehokkaasti ihoa uudistava, kiinteyttävä ja kohottava. Hoidon päätteeksi tehdään virkistävä päähieronta.

 

Kuivakuppauksella -/ imukuppikäsittelyllä saadaan nopeasti näkyviä tuloksia. Pysyvämmät tulokset syntyvät säännöllisellä käsittelyllä, tätä toivovalle suosittelemme sarjahoitoa hoitolassa sekä kotona itse tehtävää hierontaa.

Lämminkivihieronta kasvoille ja koko vartalolle 90min 125e

Lohdullista lämpöä syysviimaa vastaan. Tunnelmallinen valaistus, pehmeä hoitopeti, lämpimät öljyt sekä kivien syvälle ulottuva lämpö auttavat rentoutumaan ja sulattavat kireydet niin lihaksista kuin ajatuksistakin. Koko vartalo hierotaan käyttäen sekä käsiä että lämpimiä kiviä. Kasvoille tehdään kevyt puhdistus ja myös kasvot hierotaan kivillä, joiden lämpö tuo helpotusta kireisiin purentalihaksiin, rentouttaa ja siloittaa kasvojen ihoa ja ilmettä. Tämä täydellinen irtiotto arjesta lämmittää kehoa ja mieltä vielä pitkään hoidon päätyttyä.

Palauttava jalkojen, pään ja niska-hartiaseudun hieronta 50min 75e

Hetken pysähtyminen ja uuden energian lataus hektisen arjen keskelle. Valittuasi hoitohetkeen sinulle parhaiten sopivat hierontaöljyt, sinut peitellään lämpimään hoitopetiin. Hoidon aluksi jalat lämmitetään kompressein ja hierotaan polviin asti valitsemallasi öljysekoituksella. Niska-hartiaseudun hieronnassa käytetään samaa öljyseosta ja halutessasi voidaan käyttää myös lämpimiä kiviä tehostamaan rentouttavaa vaikutusta. Päähieronta viimeistelee rentoutumisen ja hoidon jälkeen on taas tilaa uudelle energialle.

Ayurveda-hoidot

Ayurveda-hoidot

Ayurvedahoidot perustuvat tuhansia vuosia vanhaan intialaiseen viisauteen ihon- ja kehonhoidon kokonaisvaltaisuudesta. Asiakkaan toiveiden ja ihon ja kehon tarpeiden mukaan räätälöidyt hoidot hoitavat kehoa, rentouttavat mieltä ja antavat uutta energiaa.

Intialainen jalka- ja käsihieronta 90min 129€

Ayurvedinen refleksologia/-hieronta. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös käsien ja jalkojen marmapisteitä.

Intialainen jalkahieronta 60min 89€

Ayurvedinen jalkarefleksologia eli padabhyanga-hoito muodostuu erilaisista jalkaterän hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös jalkaterän marmapisteitä.

Intialainen käsihieronta 30min 55€

Ayurvedinen käsirefleksologia/-hieronta l. hasta abhyanga. Hoito muodostuu erilaisista hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös käden marmapisteitä.

Ayurvedinen kasvohoito marmahieronnalla 105min 149€

Kokonaisvaltaisesti ihoa, kehoa ja mieltä hellivä hoito alkaa rentouttavalla selän ja jalkojen hieronnalla, jossa käsitellään myös marmapisteitä. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä naamio ja hoitovoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hierotaan myös pää ja niska-hartiaseutu . Ayurvediset hoitotuotteet, hierontatekniikat ja -öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen kehotyypin ja hoitohetken tilan mukaan.

Ayurvedinen kasvohoito 60|90min 98|129€

Rentouttava, ihoa ja mieltä kirkastava hoito alkaa lyhyellä, virkistävällä jalkojen paineluhieronnalla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä naamio ja hoitovoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hierotaan myös pää ja niska-hartiaseutu . Ayurvediset hoitotuotteet, hierontatekniikka ja -öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen kehotyypin ja hoitohetken tilan mukaan.

Kristalli silmänympäryshoito 58€|35€ muun palvelun yhteydessä

Pehmeä hieronta korjaa elämän jälkiä ja viilentävä naamio poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion vaikuttaessa mieli rentoutuu päähieronnassa. Hoidon täydentää raikkaan kylmillä kristalleilla tehty silmänympärys- ja otsan alueen käsittely. 

Sokeroinnit
Sokeroinnit

Sokeroinnit

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Sokerointi - Brasilialainen 78€ 1. kerta | 65€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Bikinilinja 40€ 1. kerta | 35€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Bikinilinja laaja 49€ 1. kerta | 45€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Kainalot 30€ 1. kerta | 25€ huolto (max. 5vk väli)

Sokerointi - Käsivarret 45€

Sokerointi - Kasvot (sis. huuli, leuka, posket) 32€

Sokerointipaketti - Sääret, reidet, brasilialainen, kainalot 155€

Sokerointipaketti - Sääret, brasilialainen, kainalot 125€

Sokerointipaketti - Sääret, bikini, kainalot 99€

Ripset ja kulmat

Ripset ja kulmat

Löydät palveluvalikoimastamme ripsien värjäykset, kulmien värjäykset ja muotoilun. Saatavilla erillisinä palveluina tai lisäpalveluna hoitojen yhteydessä.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 39€

Kulmien värjäys ja muotoilu 30€

Ripsien värjäys 30€

Reiki

Reiki

Reiki on lempeä, syvärentouttava hoitomuoto, joka mm. vähentää stressiä, tasapainottaa energioita ja tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää, lievittää kipuja ja rauhoittaa. Reikihoito antaa selkeyttä ja energiaa arkeen ja ajatuksiin.

Reikihoito 60min 75€

bottom of page